Udgivet af Caspar Gregers Jensen, ons d. 10. jul 2019, kl. 13:20

Så nærmer vi os at de unge mennesker der er startet i 7. klasse skal gå til konfirmationsforberedelse hvis de gerne vil konfirmeres.

Konfirmandindskrivning kan nu, som noget nyt, foregå elektronisk på: https://www.folkekirken.dk/liv... (se også Agerskov-kirke.dk hvor linket også findes).

Derudover holdes der konfirmandindskrivningsgudstjenester i Branderup 4. september og i Agerskov 5. september kl. 19.30, med efterfølgende informationsmøder, hvor det også er muligt at tilmelde sig ”på papir”.

So i de foregående år kommer undervisningen i Agerskov til at foregå på hele fredage (ca. 8.15-13.30) ca. en gang om måneden, første gang 13. september.

I Branderup kommer undervisningen igen til at ligge hver onsdag morgen (ca. 8.00-9.20) første gang 11. september.

Som altid undervises elever fra STUKs 7. klasse sammen med eleverne i Branderup. Der bliver organiseret transport til Branderup og videre til STUK. i hvert fald én gang skal eleverne der får undervisning i Branderup også til Agerskov til en hel fredag, hvor vi laver ikoner sammen med kunstner Helle Noer.

Undervisningen inkluderer også en udflugt, som formodentlig ligger på en lørdag. Mere information følger.

Bemærk også, at konfirmandundervisningen indregner, at de kommende konfirmander går i kirke regelmæssigt (min. 1 gang om måneden).

Konfirmationerne 2020 ligger 26. april i Branderup og 8. maj i Agerskov.

Kategorier Nyheder